"Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku,
perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku."

MH370: CIA tahu hal sebenar - Sinarharian

WASHINGTON: Seorang penulis berasal dari Amerika Syarikat (AS) yang juga penyiar radio tempatan, Dr Kevin Barrett mempercayai bahawa Agensi Perisikan Pusat (CIA) AS mengetahui perihal sebenar apa yang terjadi kepada pesawat MH370.

Dr Kevin, pemegang Doktor Falsafah Arab-Islamoligi dan pengkritik Perang dan Keganasan terkenal Amerika menyatakan pendapat itu menerusi saluran Press TV, semalam.

“Kehilangan pesawat itu tidak masuk akal. Ia tidak mungkin hilang begitu saja,” katanya.

Menurutnya, beberapa individu di pangkalan CIA di Alice Springs, Australia tahu mengenai perihal sebenar mengenai pesawat itu.

“Maka itu kerajaan Malaysia meminta mereka untuk membantu, namun sehingga kini Malaysia tidak mendapat sebarang respons,” katanya.

Beliau juga bertegas bahawa terdapat individu yang menutup perkara sebenar dalam kejadian ini.

“Sesuatu tidak logik apabila timbul maklumat mengenai pesawat terbabit mengubah haluan, terbang ke arah yang salah dengan beberapa penduduk terlihat ianya terbang rendah di sekitar Kepulauan Maldives lalu menuju ke Diego Garcia dan hilang begitu sahaja.

“Perkara ini sangat aneh dan tidak masuk akal,” katanya menurut laporan Mirror.

1 ulasan:

maw berkata...

perjuangan ibrahim libya tidak akan alah atau kalah didunia mahu pun diakhirat.adakah sesiapa yang berani mengatakan dia terlupa dihadapan mahkamah allah swt?.didunia boleh lah dengan bangga mendabik dada dengan selamba berkata aku sudah/atau lupa,didepan allah swt sebesar abok diLAYANG ANGIN ALLAH TIDAK PERNAH LALAI ATAU TERLUPA.sebagai rakyat saya tidak sesekali menyokong,bersekongkong atau membenarkan kezaliman,ketidak adilan berlaku pada sesiapa pun.islam itu indah islam itu adil.