"Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku,
perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku."

KANTOI! Video Gadis 'Solehah' Dalam 'Jet Peribadi Anwar' Tersebar

jalanpulang1978.blogspot.com
Isu mengenai sebuah jet yang dikatakan sebagai ‘Jet Peribadi Anwar’ ini telah mula dijadikan isu pada 23 September 2012 yang lalu iaitu pada hari Ahad setelah Naib Presiden PKR, Tian Chua menyebarkan beberapa keping gambar Anwar Ibrahim dan beberapa pemimpin Pakatan Rakyat sedang berada di dalam jet peribadi yang disewa tersebut.
Sama ada suratan atau kebetulan.. hanya Allah yang maha mengetahui..

Setahun yang lalu, pada tarikh yang sama iaitu 23 September 2011, ‘T’ Jet yang dinaiki oleh Anwar Ibrahim dan rombongannya itu juga telah menerbangkan seorang Menteri dari UMNO.

Dalam penerbangan dari Subang ke Alor Setar itu Menteri dari UMNO telah diiringi oleh beberapa orang gadis jelita
Mereka telah diterbangkan oleh ‘T’ Jets (Dassault Falcon N990BB) yang dikenali sebagai “Jet mewah Peribadi Anwar” oleh pencacai-pencacai UMNO kini.
Gadis-gads jelita itu telah diterbangkan secara eksklusiff bersama Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Jamil Khir Baharom bagi pengambaran program reality TV ‘Solehah’.

Di mana Jamil Khir yang juga 'Menteri Agama' akan merasmikan pelancaran program realiti TV tersebut pada sebelah malamnya di Alor Setar.
Jamil Khir yang diterbangkan oleh jet tersebut adalah tetamu kehormat pada bagi majlis sambutan Hari Raya yang berlangsung di Alor Setar itu..

Wah!! Jamil Khir pun terbang dengan 'Jet Peribadi Anwar' rupanya.. pencacai UMNO tak mahu kutuk dia ke?

Tiada ulasan: