"Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku,
perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku."

Rupanya Bekas Ketua Pengarang NST Ni Pun Kaki Spin Jugak Beb... Kah Kah Kah !

inderasipejuang
Sedangkan MAKSUD yang dikatakan oleh Anwar Ibrahim adalah untuk MEMBALAS kata-kata dari MULUT LONGKANG Tun Mahathir Penyokong Kuat Kassim Ahmad Anti Hadis, yang mana dikatakan SATU UNDI UNTUK ANWAR di Pilihan Raya Kecil (PRK) Kajang adalah seperti Satu Undi kepada Amerika Syarikat.

Kalau Satu untuk Anwar seperti Satu Undi kepada Amerika Syarikat maka jawap Anwar "Menang sahaja saya, saya isytihar RM1 bersamaan US$1 di Kajang"... kah kah kah!. baca sini

Gua ingatkan Blogger-Blogger MUDA Parti Syaitan Yang Di Kenali saja yang KAKI SPIN 360 darjah, rupa-rupanya gua SILAP bukan nya SIKIT tapi BANYAK beb, tak sangka seorang Bekas Ketua Pengarang sebuah AKHBAR yang Mempunyai NAMA tetapi OTAK dan PEMIKIRAN seperti Blogger-Blogger NYAMUK AEDES yang membawa PENYAKIT. APA BARANG lah lu A Kadir Jasin oiii, kalau ya pun lu nak MEMPERTAHANKAN lu punya BOS AGAK-AGAK lah beb... kah kah kah!.

Tak kan dengan Umur lu yang sudah menghampiri Umur SUBSIDI tapi masih TAK FAHAM-FAHAM BAHASA MELAYU, kalau lu punya BOS tu Tak Faham Bahasa Melayu boleh gak di terima kerana nama ASAL nya saja adalah MAHATHIR A/L Muhammad Iskankar KUTTY. Yang mana perkataan KUTTY tersebut dikatakan berasal dari KERALA India, sedangkan lu bernama A Kadir Jasin, dan nama JASIN itu saja sudah cukup menunjukkan ianya berada di Negeri Melaka Hang Tuah Tak Ujud... kah kah kah!.

Sudah-Sudah lah tu menjadi PENCHACAI ANGAKAT NAJIS A Kadir Jasin oiii... apa Tak Cukup lagi ke HASIL yang lu CHACAI dari Muda sampai ke Umur Subsidi lu sekarang, kalau Mahathir dengan PERANGAI GILA NAK MAMPOS tapi tak jugak MAMPOS-MAMPOS demi melihat ANAK BABAK beliau menjadi Perdana Menteri (PM) sebelum beliau KOJOL. Tapi tak kan lu pun sama nak menjadi Penchacai Angkat Najis sampai Anak Mahathir menjadi PM sebelum lu KOJOL kot... kah kah kah!.

Dalam USIA EMAS lu sekarang sepatut nya lu TAK MERAPU seperti ORANG HILANG AKAL, sekejap lu HETAM Najib sampai kawan tu TERKENCING-KENCING. Sudah lah Kawan tu jenis mendengar apa yang PENDIK KATA aje, jadi macam mana lah dia nak dengar kata lu tu beb. Yang TERKINI lu suruh pulak Najib dengan Anwar BERGABUNG untuk Melawan Mahatiht dan Daim, sekejap itu sekejap ini. Lu pun dah ikut Perangai BOS lu yang dari KERALA tu ke A Kadir Jasin... kah kah kah!. sumber klik sini

hemmmmm..... kalau karat hijau boleh lagi di bersihkan kerana biasa nya karat hijau ni lebih kepada lumut yang lembut, tapi kalau karat merah perghhhhh betul-betul berkarat sampai hancur pun mahu beb... kah kah kah... A B U.

Tiada ulasan: