"Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku,
perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku."

Gaya tidur biasa jer..

Mantan Kaki Usung Puteri Raja Selangor , Pengerusi Barisan Nasional (BN) Selangor, Tan Sri Muhammad Muhd Taib, berkata , Elizabeth Wong wajar meletakkan jawatan Exco dan Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Bukit Lanjan, berikutan gambar separuh bogelnya yang disebarkan melalui internet , menjejaskan anggota Exco berkenaan malah parti itu sendiri.

Maka gegak gempita seluruh Malaya, heboh pepuak Umno / BN seluruh negara suruh Eli letak jawatan.Padahal Eli Cuma acah-acah saja.....

Mengapa beliau perlu berasa terhina dan malu dengan gambar tersebut? Gambar tidurnya diambil tanpa pengetahuan atau izinnya. Dilihat pada gambar tersebut, nyata jelas, beliau tidur dengan amat lena sekali dan bukan membuat posing bagi tujuan digambar.

Biasalah manusia tidur macam itu. Eli tidak tidur macam Pak Lah yang suka tidur dikhalayak ramai.

Walaupun Pak Lah tidur dengan pakaian lengkap ‘lounge suit & bertali leher’ atau ‘baju Melayu bersampin’ cara tidur Pak Lah itu adalah lebih pelik dan dilihat lebih tidak bermoral atau tidak sopan kerana dilakukan dalam waktu bekerja.Lain perkataan , Pak Lah ponteng kerja dan tidor!

Tentu ramai yang marah kalau kata Pak Lah ‘Ponteng kerja dan tidur.’ Tapi takanlah kita nak kata Pak Lah kerja tidur pula? Lupakanlah pasal tu semua , lepas bulan tiga ni , biaq pi Lah tidoq sepanjang mana mahunya!

Biasalah gaya tidur Eli dalam gambar tu. Malah gaya saya lebih seksi daripada gambar Eli tu! Cumanya tak ada siapa ambil gambr saya tidur dan publish di internet! Hanya mereka hebuhkan pasal saya tidur di dewan saja....                                                                                                                                                                                                                      
http://alhusseyn51.blogspot.com/

Tiada ulasan: