"Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku,
perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku."

Tahniah Untuk Permaisuri Agong!!

laniismaa
Alhamdulillah, menunaikan haji kali ini memberi kesan kepada Raja Permaisuri Agong Tuanku Hajah Haminah binti Haji Hamidun yang telah tampil berhijab. Tuanku Hajah Haminah pulang dari mengerjakan haji pada 31 Oktober lalu.

Terkini, Tuanku (dua kanan) tampil bertudung semasa berangkat menghadiri majlis Festival Busana Islam Kuala Lumpur atau Islamic Fashion Festival (IFF) Kuala Lumpur 2012 di sini malam tadi.
Sebelum ini tuanku tampil bertudung sewaktu menghadiri Majlis Santapan Malam Sempena Mesyuarat Majlis Raja-Raja Ke-230 di Istana Negara. Tahniah, kerana perubahan ini. Kalau tudung tu ke bawah sedikit, lagi best!!
Dan...janganlah dihiraukan sangat dengan hajah ini.... Terkini hajah ini tampil pada majlis pelancaran buku Seorang Profesor Bersama NGO JUITA : Perkongsian Bijak Dalam Kerja Amal Kebajikan Masyarakat semalam dalam keadaan berkilau-kilau!!

-Niat yang tulus -Amanah yang tinggi -Jujur hatinya -Ikhlas tindakannya -Bersih tingkahlakunya => N.A.J.I.B seperti yang terdapat dalam buku Fardhu Ain sebelum ini.

Akhirnya Amanah Allah yang diberikan terabai... EkELEH.com

1 ulasan:

Sabina45 berkata...

Allah tidak akan membuka pintu hati hambaNya jika hambaNYa sendiri tidak berusaha mencari perubahan untuk membuka hati sendiri, Allah Maha mengetahui keatas makhlok yang diciptaNya. Jika tidak berubah juga sampai keliang lahad tunggu dan terimalah balasan 'azabNya di'alam barzah nanti , amin!!!!!