"Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku,
perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku."

Bukti CIMB ada hubungan dengan Israel !

Ameno World
Itulah aku nak cakap. Berapi2 pongpang dalam tv hanya dia je yang jaga kebajikan rakyat. Yang lain seme jahat. Hanya dia je bangunkan negara, yang pembangkang buat seme salah. Dari dulu lagi aku dah sebut, lainkali kalau dah berani tuduh pembangkang dan bersih dapat dana dari luar, dari yahudi dari israel bagai, kena pastikan diri sendiri terlebih dahulu bebas dari israel.

Jangan nak tuduh macam2 pada pembangkang padahal orang yang selalu berususan dengan israel ialah anak beranak ko sendiri.

Ada faham tak najib? Lue tengok bawah neh larh wahai najib + muhyiddin + geng2 umno.
CIMB telah melantik syarikat yang mencipta [mengendalikan] sistem NICE bagi menjaga keselamatan [sekuriti] sistem perbankan internet [online].Apa kena mengena NICE dengan israel? Mudah. Lihat bawah neh ;
Nampak? Ini link berita yang aku printscreen. > sini

Isu disini simple jek bagi aku. Jangan dok pandai2 canang + pongpang bahawa orang lain seme agent yahudi lah israel lah [dsai + pembangkang + bersih] walhal diri sendiri siap berurusan dengan israel. Ada aku kesah cimb nak bagi berjuta2 wang pun kat israel? Aku tak kesah der.

Yang aku geram ialah pihak media kerajaan + pemimpin kerajaan + bloggers umno yang guna pakai point bahawa pembangkang neh alat yahudi walhal orang yang berkawan rapat dengan israel tue umno dan suku sakat mereka sendiri. Itu jek.

Sedangkan kalau diperhatikan isu neh betul2 pembangkang mana pernah dapat dana dari mana2 yahudi. Pasal dari dulu lagi tuduhan mereka [umno] hanya bersandarkan pada tulisan tanpa bukti. Tak seperti apa yang dilampirkan oleh aku di atas neh. Tulisan bersandarkan bukti.

Pembangkang, ya especially dsai ada kenal beberapa pemimpin yahudi tapi kenal tak bererti dia nak jual negara. Ini berbeza dengan umno. Mereka bukan sahaja kenal malahan menjalin hubungan bisnes.

Dulu bila didedahkan fakta bahawa malaysia ada hubungan dagang dengan israel mereka pongpang bising marah cakap itu syarikat2 swasta. So nak taknak kerajaan kena bagi permit even pengeluaran permit pun kerajaan ada kuasa nak kawal sebenarnya kan. Heh.

Okey no hal. CIMB neh pun swasta gak. Tapi ada beza sikit sebab ini syarikat adik najib duduk di dalam nya. So lue, nak bagi alasan apa pula kali neh? Fikir lah lama2 sket. Wa nak pergi makan maggie yang juga makanan fav wa. Hah apa? Yahudi? Israel?Freemason? Syiah? Owh.. i loikee that. Muahahahaha..

NICE ada kaitan dengan MOSSAD ? Baca ini juga.

Sumber : semut.

Ameno : Apa pun tak boleh.

Tiada ulasan: