"Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku,
perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku."

Gambar bogel itu bukan saya! - Rozita Che Wan

Rozita Che Wan: Gambar bogel itu bukan saya!
22 Okt: Aktres seksi yang tidak henti disapa kontroversi, Rozita Che Wan menafikan bahawa gambar bogel ketika sedang chat video yang tersebar di internet pada awal tahun 2012 di laman blog tempatan itu adalah dirinya.

Dipetik dari laporan sebuah portal hiburan tempatan, Rozita atau lebih mesra dengan panggilan Che Ta memberitahu dia sendiri tidak tahu menggunakan kamera video, apatah lagi melakukan perkara bodoh sedemikian.

"Saya tidak pernah bervideo chat. Malah saya tidak tahu apakah itu chat video mahupun webcam. Saya tidak tahu jika telefon saya boleh berbuat sebegitu atau tidak.

"Saya tidak pernah melakukan perbuatan terkutuk seperti ini. Apatah lagi ini pertama kali saya mendengarnya kerana sehingga kini, saya masih belum pernah melihat gambar yang dimaksudkan itu," ujar aktres "Kiah Pekasam" ini.

Namun apabila ditanya sekiranya gambar yang tersebar menggunakan teknik super impose, Che Ta berpendapat tidak tetapi memberitahu mungkin ada yang benar-benar menyerupai wajahnya.

"Saya tidak rasa ada yang akan berbuat demikian, tetapi mungkin pelanduk dua serupa. Ada rakan saya memberitahu sekarang ramai mak nyah yang menyerupai saya," jelasnya lagi.

Che Ta turut merasakan berkemungkinan besar ada pihak yang cemburu dan cuba menjatuhkan kariernya sehingga menabur fitnah terhadapnya.

Tiada ulasan: