"Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku,
perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku."

Dr Maza dah jadi pemuja dan penjilat BN pulak? Sila Baca

http://omakkau.blogspot.com/
MANTAN MUFTI PERLIS DR MAZA SUDAH MENJADI PENGKAGUM DAN PEMUJA KUAT UMNO???? ... PUJI MELANGIT KERAJAAN UMNO/BN 1M'SIA PIMPINAN NAJIB RAZAK????
Pergh!!!!! sungguh tidak Omak Kau sangka sama sekali ... walaupun rakyat semakin semakin dihimpit tercekik sukar nak bernafas dengan telatah dan gelagat kerajaan UMNO/BN 1M'sia slogan Rakyat DiDahulukan Pencapaian DiUtamakan dibawah pimpinan negarawana terulung seantaro dunia abad ini, yang juga suami kepada Rosmah Mansor, Dato' Seri Mohd Najib b Tun Abd Razak, mendapat pujian sampai ke langit ketujuh dari mantan Mufti Perlis Dato' Dr Mohd Asri Zainul Abidin.

Tak caya? ... cuba baca apa yang dia tulis kat laman sosial Facebooknya ..

"TERIMA KASIH KEPADA KERAJAAN YANG TELAH MENZAHIRKAN KASIH, CINTA, MENJAGA SERTA MENDAHULUKAN KEPENTINGAN RAKYAT DENGAN KENAIKAN DI SANA SINI DEMI KESENANGAN KEHIDUPAN RAKYAT... RAKYAT BERTAMBAH BAHAGIA DAN SELESA HIDUP SEKARANG DAN AKAN DATANG DENGAN KENAIKAN TARIF ELEKTRIK, TAMBANG LRT, HARGA BARANG KEPERLUAN DAN LAIN-LAIN LAGI ... SEMUANYA UNTUK MENGELAK RAKYAT KENCING MANIS, KEMALANGAN JALANRAYA, TERKENA KEJUTAN ELEKTRIK, TERJATUH LRT DAN LAIN-LAIN TUJUAN KESELAMATAN RAKYAT... SEMENTARA MEREKA YANG TIDAK MENDAPAT KASIH SAYANG KERAJAAN HANYA BOLEH MENGGUNAKAN KEMUDAHAN NEGARA DENGAN BEGITU MEWAH SEPERTI PESAWAT NEGARA UNTUK HADIR KE FASHION SHOW DI LONDON DAN SEUMPAMANYA.. TERIMA KASIH KERAJAAN .. KAMI KASIH PADA MU DAN HARGAI PENGORBANAN MU"

Tiada ulasan: