"Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku,
perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku."

Kalau nak mengaku Ahli Sunnah Wal Jamaah kena jadi ahli Pertubuhan Ahli Sunnah Wal Jamaah ni dulu?

Presiden Pertubuhan Ahli Sunnah Wal Jamaah
Ahmad Fadhli Bin Shaari
Presiden Pertubuhan Ahli Sunnah Wal Jamaah - saya baru tahu ada pertubuhan ini - hari ni menyokong  kenyataan Mufti Perak yang mengkategorikan peserta himpunan TURUN sebagai Bughah.  Saya kira, sebagai Presiden pertubuhan yang hebat ini, datangkanlah dalil dan hujah untuk menyokong dakwaan bughah itu. Tulis satu artikel lengkap dengan rujukan ilmiah. Jangan cakap saja.   Tetapi berasaskan rekod 'bukti gred A' sebelum ini yang akhirnya hilang begitu sahaja, saya tidak nampak orang ini akan berhujah dengan rasional. Selamat maju jaya Presiden Pertubuhan Ahli Sunnah.
Presiden Pertubuhan Ahli Sunnah Wal Jamaah - saya baru tahu ada pertubuhan ini - hari ni menyokong kenyataan Mufti Perak yang mengkategorikan peserta himpunan TURUN sebagai Bughah. Saya kira, sebagai Presiden pertubuhan yang hebat ini, datangkanlah dalil dan hujah untuk menyokong dakwaan bughah itu. Tulis satu artikel lengkap dengan rujukan ilmiah. Jangan cakap saja. Tetapi berasaskan rekod 'bukti gred A' sebelum ini yang akhirnya hilang begitu sahaja, saya tidak nampak orang ini akan berhujah dengan rasional. Selamat maju jaya Presiden Pertubuhan Ahli Sunnah.Presiden Pertubuhan Ahli Sunnah Wal Jamaah - saya baru tahu ada pertubuhan ini - hari ni menyokong kenyataan Mufti Perak yang mengkategorikan peserta himpunan TURUN sebagai Bughah.

Saya kira, sebagai Presiden pertubuhan yang hebat ini, datangkanlah dalil dan hujah untuk menyokong dakwaan bughah itu. Tulis satu artikel lengkap dengan rujukan ilmiah. Jangan cakap saja.

Tetapi berasaskan rekod 'bukti gred A' sebelum ini yang akhirnya hilang begitu sahaja, saya tidak nampak orang ini akan berhujah dengan rasional. Selamat maju jaya Presiden Pertubuhan Ahli Sunnah.

1 ulasan:

Unknown berkata...

awas, dia adalah seorang syi'ah ... tengah bertaqiyyah.....!!!!