"Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku,
perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku."

Fizo Omar terharu dengan kehadiran TG Nik Aziz (Gambar)

HARAKAHDAILY
KUALA LUMPUR: Pelakon dan pengacara terkenal Wan Mohd Hafizol Wan Omar atau dikenali sebagai Fizo, terharu apabila Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat turut hadir pada majlis kesyukuran perkahwinan beliau semalam.

Fizo dan pasangannya, Mawar Abdul Karim diraikan dalam satu majlis kasyukuran di kampung halamannya di Selising, Pasir Puteh, Kelantan semalam.

Tuan Guru Nik Aziz yang juga mantan Menteri Besar Kelantan tiba di kediaman pelakon itu kira-kira jam 2.30 petang disambut Fizo sendiri.

Menurut Fizo, beliau sangat gembira dengan kehadiran tokoh ulama dan politik itu pada majlis kesyukuranya sekaligus menambahkan lagi kemeriahan majlis tersebut.
"Saya gembira dengan kehadiran Tok Guru Nik Abdul Aziz yang sudi hadir bagi meraikan hari bahagia kami," kata Fizo kepada media.

Majlis perkahwinan tersebut disempurnakan dengan jamuan 10 ekor lembu disediakan secara bergotong-royong penduduk sekitar Bukit Jawa dan Selising.

Fizo dan Mawar sebelum ini selamat diijabkabulkan dalam majlis pernikahan mereka di rumah pengantin perempuan, di Counrty Height pada 10 November lalu.

Tiada ulasan: