"Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku,
perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku."

2-3 Potongan Lemon Direndam di Air Panas Ternyata Lebih Kuat Dari Kemoterapi !!

Tranungkite
"lemon panasPotong 2-3 keping lalu dimasukkan ke gelas, tambah air panas, air lemon bakal jadi sedikit "keruh", minum setiap hari dapat menyihatkan badan kita.

Air lemon panas dapat melepaskan zat anti kanser dalam tubuh kita, hal semacam ini jadi penyembuhan kanser terbaru dalam dunia perubatan. Ais air lemon cuma mempunyai kandungan vitamin C, sama seperti tomato, dari pada langsung makan, lebih baik dimasak dahulu dengan baik, kerana tomato mentah tak mempunyai kandungan lycopene.

Lemon merupakan buah ajaib yang boleh membunuh sel kanser, 10,000 kali lebih kuat dari kemoterapi, namun tak menghasilkan kesan sampingan seperti kemoterapi. Saat tekanan darah terlampau tinggi, lemon boleh mengatur tekanan darah, antidepresan serta gangguan saraf, 10,000 kali lebih baik daripada ubat, lemon boleh melambatkan perkembangan sel kanser.

Dihasilkan dengan therapy lemon, cuma akan memusnahkan sel-sel ganas, namun tak mempengaruhi sel-sel sihat.

Juice lemon, asam sitrat serta limau polifenol, boleh secara efektif mencegah tromboemboli urat, menyesuaikan aliran darah, mengurangkan pembekuan darah. Saya saat ini tahu bahawa limau merupakan buah yang sangat baik, jom share dengan rakan-rakan dan keluarga biar mereka juga tau!

Tiada ulasan: