"Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku,
perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku."

Panas!! Zul Kulim Terkucil Di Kepung Penyokong Pakatan Rakyat?

Addin77
Keghairahan Zul Kulim menunjukkan keangkuhannya dengan menggunakan sekolah (Dewan Besar SMK Guar Perahu) sebagai tempat ceramah dan berpolitik telah membangkitkan kemarahan penduduk setempat.

Para penduduk keluar beramai-ramai dan mengepung sekolah tersebut sehingga puak-puak perkasa dan tibai tidak berani keluar dari perkarangan sekolah terbabit. Seorang anggota AMK dikhabarkan telah menendang speaker yang digunakan dalam ceramah tersebut ketika Zul Kulim sedang berapi-api menghina dan mencaci Anwar Ibrahim.

Mereka turut dikhabarkan mengedarkan risalah fitnah diiringi dengan ucapan Zul Kulim. "Modalnya seperti biasa tak lain tak bukan memburuk-burukkan DSAI. Tapi kali ini dia silap tempat. Katak kurap sepertinya cuba masuk ke kandang harimau.

Setiap patah perkataan yang diucapkannya disahut dengan laungan "Takbir" dan "Reformasi" oleh penduduk yang rata-ratanya penyokong kuat PR.

Tak sempat habis dia berucap penduduk yang hilang sabar mendesak dia berhenti...Kepungan dan pekikan orang ramai mengiringi berambusnya sang katak UMNGOK ini." dipetik daripada SINI
Sekitar Sekolah Menengah Guar Perahu
Tunggu di luar sekolah
Suasana dalam dewan SMK Guar Perahu
Nak tahu apa kata utusan baca SINI... Agak-agak terkucil air kencing si Zul Kulim tak? ~gendang perang

Tiada ulasan: