"Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku,
perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku."

Ketua Wanita Umno Batu Pahat ditangkap khalwat!

Milo Suam
HEBOH kebelakangan ini di facebook berhubung khabar angin yang bertiup kencang menceritakan bahawa Ketua Wanita Umno Batu Pahat, ditangkap khalwat bulan mac lalu. Ramai yang menghantar email kepada ReJaM© bertanyakan hal itu.Maklumat tersebut sudah berada di dalam simpanan ReJaM©. Pada awalnya ReJaM© kurang berminat untuk mendedahkan hal itu.
Namun begitu lantaran terlalu banyak pertanyaan yang diajukan, maka di sini ReJaM© dedahkan serba sedikit kes tersebut.

Pada Jam 3.40 pagi 6 Mac 2011 yang lalu, satu serbuan dibuat di alamat No 31 Jalan Bintang 5, Taman Flora Batu Pahat oleh Imam masjid Dato Bentara Luar, Marzaki Bin A Rasak bersama dua orang polis IPD Batu Pahat serta dua orang awam.Ketua Wanita Umno itu ditahan di bawah Seksyen 27(1) ab ekjsi1997 (khalwat) No Report BT PAHAT/005571/11. Di bawah ini salinan report Polis yang dibuat susulan daripada serbuan tersebut. (klik untuk membesarkan imej)
Berikut pula maklumat keahlian Umno, Haliza Binti Abdullah Ketua Wanita Umno Batu Pahat.


No. Ahli :Negeri : J - JOHOR

Bahagian : 150 - BATU PAHAT
DUN : 15023 - PENGGARAM
Cawangan : 15023030 - KAMPONG MERDEKA

Di bawah ini pula gambar rumah beralamat di No 31 Jalan Bintang 5, Taman Flora Batu Pahat tempat aktiviti khalwat tersebut didakwa berlaku (lokasi serbuan dilakukan).

ReJaM© "Banyak skandal pemimpin Umno sudah berada dalam simpanan, maklumlah dekat nak pilihanraya ni budaya cantas mencantas semakin hebat!"

Tiada ulasan: