"Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku,
perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku."

Husaini Harun: cyber trooper UMNO berpaling tadah?

Tok Senapi
Sambil melayari FB malam tadi tiba-tiba terbaca posting yang dibuat oleh Pengarah Penerangan Kerajaan Negeri Kedah, Haji Zulkifli Yahaya mengenai pertemuannya dengan Husaini Harun. Terkejut besar jugak, sebab nama Husaini Harun ni cukup 'besar' dunia politik maya. Dia berada di hampir kesemua laman sosial politik dan memberi komen pedas terhadap PAS dan Pakatan Rakyat. daripada maklumat yang TS terima, HH adalah cyber trooper UMNO yang mendapat elaun tetap.. mungkin RM2000-3000 sebulan.

Bila tiba-tiba dia dengan rela hati mendampingi Haji Zul, TS khuatir juga mungkin ada muslihat tertentu.. maklumlah puak2 UMNO ni strategi depa licik dan jahat. Bila TS membaca penjelasan Hj Zul mengenai pertemuan itu, TS percaya Hj Zul jugak bukan kecik anak dalam dunia penerangan dan perang saraf. Jadi TS letak kepercayaan sepenuhnya apa yang Hj Zul rancang dan lakukan..
 Bagi TS jika benar HH sudah berpaling tadah dan mendedahkan segala maklumat mengenai gerak kerja 'bawah tanah' rangkaian cyber trooper UMNO, khususnya di Kedah maka ia satu pukulan maut terhadap UMNO Kedah yang sedang bertarung antara hidup dan mati. 

Note: Mula-mula pro PKR selepas itu bebas lepas tu tukar lagi jadi pro UMNO sekarang berpaling tadah ? ini lah wajah bekas moderator selatanonline, pasai apa tak tau pakai lebai masa jumpa HJ Zul ? - aya

-tranungkite-

Tiada ulasan: