"Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku,
perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku."

4 hari hilang, warga emas ditemukan meninggal di kawasan semak

Bernama

KANGAR: Seorang warga emas lelaki ditemukan meninggal dunia dalam keadaan tertiarap dengan berkain pelekat tanpa baju, di kawasan semak berhampiran Sungai Kampung Titi Tok Bandar, pagi tadi.

Ketua Polis Perlis Muhammad Abdul Halim, berkata Che Man Che Pi, 68, ditemukan dalam keadaan tidak sedarkan diri oleh seorang lelaki di kawasan itu, pada 11.10 pagi.

“Hasil siasatan lanjut polis dapati lelaki tersebut telah meninggal dunia…dan disahkan oleh anak lelaki itu, bapanya telah menghilangkan diri dari rumahnya di Kampung Medan Utan Aji sejak tiga hingga empat hari lepas,” katanya dalam kenyataan.

Muhammad berkata, usaha mencari warga emas itu sebelum ini telah dijalankan pihak waris dan rakan, namun gagal dan lelaki itu juga mempunyai sejarah penyakit darah tinggi serta menerima rawatan psikiatri di Hospital Tuanku Fauziah (HTF).

Beliau berkata, pihak forensik IPK Perlis telah membuat pemeriksaan dan mendapati tiada sebarang unsur jenayah dikesan dan buat masa ini kes itu diklasifikasikan sebagai laporan mati mengejut.

Tiada ulasan: