"Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku,
perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku."

Presiden MCA Wee Ka Siong nafi jumpa Ismail, BN dan pemimpin PAS

Robin Augustin dan Danial Azhar

Dalam hantaran tular di Twitter, pertemuan antara pemimpin BN dan PAS dikatakan berlangsung di Tropicana Golf & Country Resort semalam. Dari kiri, Annuar Musa tiba bersama Takiyuddin Hassan diikuti Ismail Sabri Yaakob.

PETALING JAYA: Presiden MCA Wee Ka Siong menafikan spekulasi beliau terbabit dalam satu pertemuan dengan bekas perdana menteri Ismail Sabri Yaakob bersama beberapa pemimpin Barisan Nasional (BN) dan PAS.

Dalam hantaran tular di Twitter, pertemuan antara pemimpin BN dan PAS itu dikatakan berlangsung di Tropicana Golf & Country Resort dari 10.30 pagi hingga tengah hari semalam.

Hantaran itu menyatakaan antara pemimpin yang hadir termasuk Ismail yang juga naib presiden Umno, bekas setiausaha agung Umno Annuar Musa serta Setiausaha Agung PAS Takiyuddin Hassan, Wee dan setiausaha akhbar Annuar, Tun Faisal Ismail Aziz.

Wee berkata, beliau kecewa orang ramai masih menyebarkan khabar angin dan menuduhnya terbabit dalam gerakan politik walaupun krisis politik susulan pilihan raya umum lalu sudah diselesaikan.

Wee Ka Siong (kanan) tiba di Tropicana Golf & Country Resort semalam.

Beliau mengakui berada di Tropicana Golf & Country Resort ketika itu tetapi untuk satu mesyuarat dan menjamu selera dengan dua ahli perniagaan.

“Kami berada di restoran makanan Cina manakala Ismail pula di sebuah lagi restoran. Anda boleh periksa rakaman CCTV restoran itu,” katanya kepada FMT.

Sementara itu, calon BN bagi pilihan raya Padang Serai, Sivaraj Chandran berkata Annuar melawat Padang Serai, Kedah, semalam untuk berbincang dengan Umno Bahagian di situ mengenai pilihan raya berkenaan.

Tiada ulasan: