"Ya Tuhanku ampunilah aku, rahmatilah aku,
perbaikilah aku, angkatlah darjatku, berilah aku rezeki, pimpinlah aku, afiatkanlah aku dan maafkanlah aku."

IKLAN Hubungi: gigitankerengga@gmail.com


Serupa tapi memang samalah, takcaya cuba tengok

PANAS: Ca teka tang mana yang sama...
Wakaka... hadoiihh....
Gua tergelak guling-guling... sakit perut...
Punyalah terdesak Umno / Be End neh dalam mencari pengaruh demi mempertahankan kuasa yang semakin lusuh!!!! Nampak sangat Umno dah kekurangan oksijen...

Dulu buku komik Najib Razak sebagai penyelamat dengan berlagak sebagai "Superman" disebarkan dan diedarkan secara percuma pada umum terutamanya kanak-kanak, kini buku latihan logo 1M'sia dengan wajah Najib Razak pula beredar rancak disekolah-sekolah.

Apa tujuan sebenarnya? Belum pernah terjadi sebelum ini.
Pa pun, pastikan anak-anak anda tak terpijak buku latihan neh jika tak mau anak anda diheret ke balai Polis nanti... wakakaa....

Katanya sokongan kat Najib dah melonjak sampai 72%. Mengapa perlu sampai begini punya lekeh Umno / Be End membuat propaganda murahan....

Dah macam negara China Komunis dan Korea Utaralah pula ni weh!!!!!

2 ulasan:

kampong lad berkata...

adakah ini buah fikiran menteri pelajaran utk membuatkan najib lebih (un)popular?

suri solehah berkata...

ada jugak mcm tu ye..kat tmpt saya belum sampai lagi tu.